Zoeken naar opleiding salarisadministratie

opleiding salarisadministratie
 
Gratis cursus salarisadministratie LogiSal Salarissoftware Salarispakket Salarisadministratie.
Gratis cursus salarisadministratie. Wij verwelkomen u graag met onze gratis schriftelijke cursus salarisadministratie met LogiSal. Om deze cursus salarisadministratie te doen dient u LogiSal te installeren. Daarna dient u. de cursusadministraties te downloaden. de cursus te downloaden of op de website te volgen.
Opleidingen.
Daardoor herkennen we uw problemen en uitdagingen als geen ander! Of het nu gaat om opleidingen op het gebied van salarisadministratie, personeelszaken of management. met onze praktische opleidingen blijft u, van Medewerker tot Manager, altijd up-to-date! MPZ; Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid.
Praktijkdiploma Loonadministratie PDL DOC Opleiding Training.
Met deze opleiding verwerft u de nodige kennis en vaardigheden, zodat u op de hoogte bent van de actuele zaken in uw vakgebied. Tevens leert u een salarisadministratie op te zetten, bij te houden en te controleren. Ieder bedrijf dat personeel in dienst heeft, doet een aangifte loonheffingen en betaalt loonheffingen.
54 Salarisadministratie Opleidingen en Cursussen Vergelijken Springest.
Wil je werken als salarisadministateur? Dan is een opleiding salarisadministratie voor jou de juiste stap.Wanneer je werkt aan de salarisadministratie heb je een zelfstandige baan met een grote verantwoordelijkheid. Zo moet je als de Salarismedewerker zorgen dat iedere maand de salarissen op tijd worden betaald en dat er loonbelasting wordt afgedragen aan de overheid.
Basiskennis Loonadministratie BKL Opleiding nieuwe stijl vanaf juni 2016 De Laat Kenniscentrum.
Met het diploma Basiskennis Loonadministratie BKL heeft u genoeg kennis opgedaan om aan de slag te gaan als loonadministrateur. De opleiding is bedoeld voor administratieve medewerkers op het gebied van de loon en salarisadministratie en degenen die zich willen oriënteren op dit vakgebied.
MBO Salarisadministratie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Ook is het belangrijk dat u aan medewerkers in de organisatie kunt uitleggen wat de verschillende cijfers en getallen op hun loonstrook betekenen. In deze korte, praktijkgerichte opleiding leert u alles wat u nodig heeft om uw werk goed uit te voeren. U bent toekomstig medewerker salarisadministratie of salarisadministrateur.
Loon en Salarisadministratie in de Bouw: BOB.
de administratieve verplichtingen van de werkgever, sociale verzekeringen, cao bouwnijverheid, administratieve handelingen bij in dienst treden en in dienst blijven, loonberekeningen en ziekteverzuim. Na deze opleiding kan de loon en salarisadministrateur zelfstandig een salarisadministratie in de BU en Infra opzetten en bijhouden.
AA Opleidingen voor update cursus salarisadministratie en financiële administratie.
AA Opleidingen richt zich daarbij ondermeer op het ontwikkelen en realiseren van update cursussen ten behoeve van personen actief in het functiegebied salarisadministratie als wel in het functiegebied bedrijfs financiële administratie. Deze opleiding en functiegebieden zijn onder meer gerelateerd aan de daarop betrekking hebbende examenlijnen bij de Associatie voor Examinering.
Deltion College.
Het midden en kleinbedrijf wacht op u! Voor degenen die een financieel administratieve functie hebben en medeverantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de salarisadministratie. De opleiding bestaat uit drie modulen.: Loonheffingen niveau 4. Arbeidsrecht Sociale Zekerheid niveau 4. Personeel, Organisatie Communicatie niveau 4.
Basiskennis Loonadministratie BKL.
Deel deze pagina. Deze opleiding brengt uitvoerende medewerkers op een loon en salarisadministratie de noodzakelijke basiskennis bij op het gebied van arbeidsrecht, loonheffing en sociale verzekeringen, zowel theoretisch als praktisch. Daarnaast biedt de opleiding belangstellenden voor het vakgebied van loon en salarisadministratie de mogelijkheid om zich te oriënteren.
Wat is een salarisadministrateur? Vacatures.nl.
Verzorgen van de voorbereiding voor de loonaangifte. Fungeren als aanspreekpunt op het gebied van salarisadministratie ten opzichte van het personeel bijvoorbeeld bij vragen over de salarisstrook, het pensioen of onkostenvergoedingen. Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving salarisadministrateur, functie-eisen salarisadministrateur, functieprofiel salarisadministrateur, taken van een salarisadministrateur, verantwoordelijkheden salarisadministrateur, wat doet een salarisadministrateur, wat is een salarisadministrateur, werken als salarisadministrateur, werkzaamheden salarisadministrateur. Waar werken salarisadministrateurs? Salarisadministrateurs werken op de financiële administratie of de HRM-afdeling van een organisatie. Zowel bedrijven, culturele organisaties als overheids en zorginstelling hebben salarisadministrateurs in dienst. Tijdens hun werkzaamheden hebben salarisadministrateurs te maken met onder meer financieel administratief medewerkers, HR-assistenten, HR-adviseurs, bedrijfsadministrateurs, accountants, assistent-accountants en controllers. Belangrijke onderwerpen: salarisadministrateur collega's, waar werken salarisadministrateurs. Hoe word je salarisadministrateur? De opleiding Salarisadministrateur is een mbo-opleiding op niveau 4.

Contacteer ons