Resultaten voor stc group

stc group
 
STC Group Bedrijf Rotterdam Transport.
STC Group heeft daarom vijf pijlers gedefinieerd om jongeren optimaal voor te bereiden op de onzekere toekomst: een leven lang leren, eigentijds onderwijs, vakkennis, vakmanschap en innovatie, focus op de arbeidsmarkt en voor en met wereldburgers. Facts about STC Group.:
LNG-simulator voor STC-Group Haven van Rotterdam.
De kennis en opleidingspartner voor het maritieme cluster verwacht een snelle opmars van LNG Liquified Natural Gas in de maritieme sector en heeft de afgelopen maanden ook fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van diverse LNG-cursussen, lesmaterialen, e-learning-modules. Met behulp van de LNG-simulator kunnen bij het STC niet alleen alle processen op het schip of de terminal zelf getraind worden, maar ook het overslagproces van schip naar schip en van schip naar terminal.
STC-Group NVAO.
bol.com Marcom-B basis, STC-Group 9789492083012 Boeken.
Daarnaast besteedt het boek specifiek aandacht aan nood, spoed en veiligheidsverkeer op de binnenwateren. Hiermee is Marcom-B Basis een praktische leidraad voor de maritieme communicatie voor de zeevaart, waterbouw, binnenvaart en zeevisvaart. Daarnaast is het boek van grote waarde voor de zeil en recreatievaart. Marcom-B Basis is geschreven door vakdocenten van de STC-Group, een onderwijs en kennisinstelling voor de scheepvaart.
Vacatures bij STC Group NationaleVacaturebank.nl.
STC Group biedt aantrekkelijke. Organisatie onderdeel: STC. Gisteren geplaatst 1 40 uur HBO Docent Nautische Vakken. vacature mbo docent Nautische vakken STC Group Rotterdam vacature mbo docent Nautische vakken STC Group Rotterdam Ter versterking je sollicitatiebrief met CV sturen naar: STC Group, Afdeling HRM o.v.v.
STC Publishing Uitgeverij.
Welkom bij STC Publishing. STC Publishing, onderdeel van de STC Group, verzorgt sinds 2014 uitgaven voor het onderwijs en professionals in de maritieme sector, transport, logistiek, haven en het industriële cluster. Onze boeken worden gemaakt door mensen met een passie voor, en gedegen kennis van, havens, scheepvaart en transport.
STC mbo college mbo-opleidingen voor de wereld van morgen.
Home STC Group. Ontdek jouw grenzeloos! Als je een dag werkt in de scheepvaart en transportsector kom je met gemak in contact met China, Argentinië en Zuid-Afrika! Als je een studie doet op het STC mbo college ligt de wereld aan je voeten.
Maritieme Offshore Carrièregids 2018.
Züblin Nederland B.V. Feestelijk startsein nieuwbouw STC-Group.
Het nieuwe schoolgebouw op de Waalhaven is nodig om het groeiend aantal VMBOers en MBOers dat een opleiding bij het STC volgt een aantrekkelijke en prettige leeromgeving te bieden. De nieuwe schoollocatie zal samen met het in 2013 geopende schoolpand aan de Anthony Fokkerweg een echte campus vormen.
Het STC is ook bij de Wereldhavendagen STC Group.
STC Group plaatst de fotos met toestemming van de betrokkene op de Facebookpagina van STC Group. Deze toestemming geldt alleen voor de fotos die tijdens deze dagen zijn gemaakt en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. De dagwinnaar wordt op dezelfde dag om 20.00 uur via een bericht op de tijdlijn van STC Group bekend gemaakt.
Homepage STC Group.
Welkom bij STC Group. De onderwijs en kennisinstelling voor scheepvaart, logistiek, transport, havens en procesindustrie. Over STC Group. STC Group is dé verticale onderwijs en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Daarnaast verzorgt STC Group cursussen en trainingen voor professionals.

Contacteer ons