Resultaten voor mbo rotterdam

mbo rotterdam
 
Grafisch Lyceum Rotterdam.
Het GLR wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief en innovatief beroepsonderwijs te verzorgen voor studenten, bedrijven en zelfstandige professionals in de creative industry. Welcome to the Grafisch Lyceum Rotterdam GLR, the Dutch creative college for media, design technology.
Scheepvaart en Transport College vmbo en mbo-opleidingen.
Het STC vmbo college heeft twee vestigingen in Rotterdam. De mbo-opleidingen van het STC mbo college bieden wij aan op verschillende locaties in Rotterdam, Stellendam, Brielle, Katwijk en Zwolle. Direct naar het STC vmbo college. Direct naar het STC mbo college.
Werken bij de Overheid.
Home De Kuip.
10 tot 2.500 Flexibiliteit. 17 verschillende authentieke én moderne zalen, die eenvoudig te koppelen en te scheiden zijn. Ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen direct voor de ingang van De Kuip. Uitstekend bereikbaar, dichtbij de snelweg en met het openbaar vervoer tot aan de deur.
MBO-opleidingen in Rotterdam NTI MBO-College.
Met deze studievariant studeer je waar en wanneer het jou uitkomt in een online leeromgeving. Onderaan de pagina vind je alle mbo-opleidingen die je flexibel kunt volgen. De onderstaande klassikale mbo-opleiding kun je volgen in Rotterdam. MBO Verzorgende IG Klassikaal. MBO Doktersassistent Klassikaal. MBO Onderwijsassistent Klassikaal.
Mbo-diploma Hogeschool Rotterdam. Combined Shape. Payoff.
Met een mbo-niveau 4-diploma ben je toelaatbaar tot een hbo-opleiding aan Hogeschool Rotterdam. Heb je een oud mbo-diploma, dan kunnen er extra eisen gelden. Als je in het bezit bent van een mbo-niveau 4-diploma ben je toelaatbaar tot de bacheloropleidingen en Associate degrees van Hogeschool Rotterdam.
Hogeschool Tio Utrecht Utrecht Studiekeuze123.
Ook in 2017 hebben alle hbo-opleidingen van Tio het label Top-opleiding mogen ontvangen. Bovendien is Tio door de Keuzegids Mbo 2016 verkozen tot Beste Vakschool van Nederland. Wat vinden huidige studenten in 2017 van deze vestiging? De sfeer op de vestiging.
Verkeersinformatie: files, flitsers en wegwerkzaamheden ANWB.
Vraag nu aan en ontvang het eerste jaar korting op de jaarbijdrage. ANWB File alert! Wapen je tegen de files met ANWB File alert. Krijg op jouw woon-werk route een gratis pushbericht als er vertraging optreedt. Nu 15% extra korting.
Home Werken bij Eneco.
Dat vereist dat we wendbaar zijn, slim en efficiënt samenwerken. Daarom omarmen we binnen Eneco Groep de agile mindset, omdat we erin geloven dat deze mindset noodzakelijk is om onze strategie te realiseren. Maar wat is nou precies deze agile mindset?
Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Mbo bedrijfsopleidingen in de regio Rijnmond. Hulp bij studiekeuze. Werken bij Albeda. Albeda College Sociaal Pedagogisch Werk. Albeda College Economie Ondernemen. Albeda Beauty Fashioncollege. Albeda College Muzikant Producer. Albeda MBO Theaterschool. Albeda Travel Leisure College. Albeda Rotterdam The Hague Airport College.
Rotterdam.nl School.
Naam Type onderwijs. Scheepvaart en Transport College. mbo en roc. mbo en roc. ROC Albeda College. mbo en roc. ROC Hoornbeeck College. mbo en roc. mbo en roc. Grafisch Lyceum Rotterdam. mbo en roc. Hout en Meubileringscollege. mbo en roc.

Contacteer ons