Resultaten voor manager transport en logistiek

manager transport en logistiek
 
MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4 NCOI Opleidingen en Trainingen.
Heeft u voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvangt u het officiƫle, door de overheid erkende diploma MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4, zoals ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen CREBO. Het behalen van een erkend diploma wordt steeds belangrijker.
Avans Academie Associate Degree.
Trouble shooter / lost en found-medewerker. Functioneel applicatiebeheerder super user. Assistent logistiek manager. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door te studeren voor een bachelor Logistiek en Economie of Bedrijfskunde. Hoe deze overstap er precies uitziet, is nog niet bekend.
OVD Educatieve Uitgeverij mbo.
Geen productpagina gevonden. ROC Midden Nederland. ROC Friese Poort. De Ruyter Maritiem Instituut. ROC de Leijgraaf. Hout en meubilerings College. De Groene Campus. Koning Willem I College. Da Vinci College. ROC van Twente. ROC Horizon College, Techniek. Rijn IJssel College.
Salaris voor Logistiek manager Glassdoor.nl.
GRATIS registreren het is zo gebeurd: krijg toegang tot miljoenen salarissen en reviews. Salarissen voor een Logistiek manager. Over deze gegevens. 31 Salarissen Bijgewerkt op 17 aug 2017. 67.291 / jr. Onvoldoende content om de salarisverdeling weer te geven. Hoeveel verdient een Logistiek manager?
Noorderpoort Manager transport en logistiek 25379.
Studeren bij Noorderpoort. Home Mbo opleidingen Transport scheepvaart en logistiek Manager transport en logistiek 25379. Manager transport en logistiek Niveau 4. Als manager transport en logistiek ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag, voorraad en het transport van allerlei goederen.
Manager Transport en Logistiek Friesland College.
Je leert om kwalitatief goed werk af te leveren dat voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Daarnaast ontwikkel je alle vaardigheden die je als manager transport en logistiek nodig hebt. De opleiding bieden we aan via de beroepsopleidende leerweg bol, school en stage.
Manager transport en logistiek ROC Nova College.
Manager transport en logistiek; Crebo nr: 25379. In het 1e jaar loop je de laatste 2 periodes 2 dagen per week stage, in het 2 jaar loop je de 2e periode de hele week stage en in het 3e jaar loopt je de 3e en 4e periode ook de hele week stage.
Manager Transport en Logistiek Opleidingen in de haven en industrie Watertalent Watertalent.
Manager transport en logistiek voorheen manager opslag en vervoer is de opleiding voor het wegtransport die een aantal scholen in nauw overleg met het bedrijfsleven is gestart. Manager transport en logistiek leidt op voor de functie van logistiek manager in wegtransport en/of opslagbedrijven.
Transport en Logistiek.
Zorg en Overheid. Partner Worden / Vacatures. Vraag en Antwoord. Transport en Logistiek. Advance Groep groeit met maar liefst 18 opleidingsvestigingen uit tot een grote opleider voor werkenden in de sector Transport Logistiek. Ons ruime aanbod is passend voor uw behoefte.
Manager transport en logistiek Graafschap College.
Werk je in de logistiek, dan werk je in een groothandel, bij een productie of transportbedrijf, bij een logistiek dienstverlener of een distributiecentrum. Ben je ordelijk en een echte doener? Ben je communicatief vaardig, sociaal, flexibel en assertief? Dan is een functie als manager transport en logistiek iets voor jou.
Manager Transport Logistiek-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
En heb jij een HBO opleiding in de richting logistiek, transport of distributie? Weet je zeker dat jij de Manager Logistiek Service bent die wij zoeken? Als Manager Logistiek Service ben jij samen met je team verantwoordelijk voor alle. 38 minuten geleden vacature opslaan meer.

Contacteer ons