Meer resultaten voor Post HBO opleidingen

Post HBO opleidingen
 
Post-hbo Praktisch Contractmanagement Conducto Inkoopopleidingen.
Deze opleiding is ook beschikbaar als maatwerkopleiding of incompany binnen uw organisatie of inkoopsamenwerkingsverband. Dit is mogelijk vanaf twaalf deelnemers. Neem hierover gerust contact met ons op. Terug naar boven. Post HBO Opleidingen. Post-hbo Inkoop Aanbesteden. Post-hbo Aanbesteden voor Gevorderden.
Post-hbo-opleiding Bedrijfskunde HAN.nl.
Om goed van start te gaan vanaf het eerste momentbegint, de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde met een introductieweekend. De opleiding is opgebouwd uit de volgende onderwerpen.: Management en financin. Je volgt de post hbo opleiding Bedrijfskunde volgens het onderwijskundig concept van action learning.
Marnix Onderwijscentrum MOC Master en Post HBO Opleidingen.
Het Marnix Onderwijscentrum MOC is een instituut voor nascholing en onderwijsadvies. Wij bieden opleidingen, cursussen, geven advies en bieden maatwerk op scholen. Als onderdeel van de hogeschool Marnix Academie is onze thuisbasis Utrecht, maar wij komen ook graag bij jou op school.
Nieuws Wat is een post-hbo-opleiding?
Dan kun je doorstromen naar een post-hbo-opleiding. Je volgt dan een praktijkgerichte opleiding op hbo niveau. Dat betekent: wat je vandaag leert, pas je morgen toe. Leren en kenniscreatie gaan hand in hand. Er is een goede balans tussen het coöperatief leren met medestudenten en het leren van experts. Je eigen werkplek. Binnen de post-hbo-opleidingen van het Marnix Onderwijscentrum wordt leren gezien als een actief, betekenisvol en toepassingsgericht proces, waarbij jouw eigen onderwijspraktijk centraal staat. Je voert als student praktijkopdrachten uit binnen je eigen school en vraagt hierop feedback van je collegas en management. Rond jij de opleiding met voldoende resultaat af dan ontvang je het diploma Post-HBO Nederland en wordt je ingeschreven in het Abituriëntenregister. Dit landelijk register is bijvoorbeeld raadpleegbaar voor personeelsfunctionarissen die de getuigschriften van een sollicitant willen verifiëren. Alle opleidingen geaccrediteerd. Bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland onderdeel CPION kunnen post-hbo-opleidingen geregistreerd worden als officiële Registeropleiding.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
In een markt waar het begrip coaching soms aan inflatie onderhevig lijkt te zijn, willen we ons met Het Coach Bureau onderscheiden als een instituut dat hoogwaardige opleidingen biedt. We zijn bijvoorbeeld de enige aanbieder waar je ook een opleiding tot registerwandelcoach kunt volgen, geregistreerd en geaccrediteerd door het CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland en afgerond met een volwaardig Post HBO-diploma.
Post HBO Black Belt The Lean Six Sigma Company.
Deze combinatie van erkenningen garandeert u dat de opleiding inhoudelijk voldoet aan alle internationale standaarden en onderwijs technisch onder toezicht staat bij een onafhankelijke accreditatiecommissie die de kwaliteit continu toetst. Wel Post HBO, geen langdurige opleiding. Post HBO opleidingen brengen vaak hoge kosten en lange doorlooptijden met zich mee.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Om mij te kwalificeren als professional coach begon ik aan de Post HBO Registeropleiding Professional coach bij Inzicht. De wijze waarop de docenten de lesstof behandelen is zeer effectief mede door hun visie op leren. Met name de interactie tussen het de ander gunnen om te leren door te benoemen en het werken aan mijn eigen leerdoelen door zelfreflectie is voor mij persoonlijk een belangrijk onderdeel van de opleiding.
Post-HBO opleiding Ondersteuning bij ernstige meervoudige beperkingen GITP.
Je beschikt over een hbo werk en denkniveau. Voor begeleiders in zorggroepen die mbo-4 als hoogste opleiding hebben, is een verklaring van de leidinggevende nodig dat je op hbo-niveau functioneert. Werk jij als professional met de EMB doelgroep in het onderwijs?
Post-HBO opleidingen volg je flexibel bij Hogeschool NTI.
Home HBO Post HBO. Wil jij je op hbo-niveau verdiepen of specialiseren in een specifiek vakgebied? Dan is een post hbo-opleiding echt iets voor jou! Een post hbo-opleiding van NTI kun jij al in 6 maanden afronden. De opleidingen zijn flexibel en daardoor goed te combineren met een druk privéleven, baan of gezin.
Post-HBO.
De post-hbo-opleiding Geef me de 5 is door CPION positief geadviseerd en is daarmee een officieel SPHBO Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Registeropleiding. Dit houdt in dat de opleiding inhoudelijk is getoetst en onder toezicht staat van het bestuur van de stichting SPHBO. Studenten die met goed gevolg aan de opleiding hebben deelgenomen, worden opgenomen in het Abituriënten-Register en ontvangen naast een diploma van Geef me de 5 ook een officieel diploma van de SPHBO. Afgestudeerde en geregistreerde personen worden door alle beroepsverenigingen als zodanig erkend. Het SKJ heeft de post-hbo-opleiding met 193 punten geaccrediteerd. Deze opleiding is goedgekeurd door de registercommissie van registerleraar.nl en levert 413 Registeruren op. Wil je in aanmerking komen voor accreditatiepunten, dan dien je dit voor aanvang van de opleiding in jouw profiel aan te geven. Let op; inverband met de vernieuwing van de opleiding wordt de studielast met de bijbehorende PE punten opnieuw door de accreditatiecommissies berekend. Deze kan dus afwijken van de hier getoonde uren en punten. Je bent in het bezit van een diploma op hbo of wo-niveau in de zorg of onderwijssector.
Opleidingen post-hbo-onderwijs.
U kunt een persoonlijke case meenemen die wordt aangepakt tijdens uw opleiding. U verlaat de opleiding niet alleen met een erkend diploma maar ook met een doortimmerd plan om uw case aan te pakken. Praktischer kan niet. Veel opleidingen zijn ook in een maatwerkvariant incompany mogelijk.

Contacteer ons