Op zoek naar opleiding logistiek?

opleiding logistiek
 
Logistiek en Bedrijfsprocessen NCOI Opleidingen en Trainingen.
De belangrijkste aspecten van logistiek komen voorbij in de Basisopleiding Logistiek. Denkt u daarbij aan transportdocumenten, bestelsystemen, magazijnbudget en het laden van goederen. Met de kennis die u in deze opleiding logistiek vergaart, kunt u gemakkelijk uit de voeten bij een expediteur, groot magazijn of transportbedrijf.
Opleiding Logistiek management.
De opleiding Logistiek Management is er op elk niveau. De basisopleiding Logistiek Management 1 is voor jou interessant als je weinig ervaring hebt in de logistiek. Heb je al wat jaren ervaring in de logistiek, dan kan de vakopleiding Logistiek Management 2 een goed instappunt zijn op de weg naar het markterkende post-hbo-diploma Logistiek Management.
Opleiding logistiek.
Overzicht BBL beroepsopleidingen. De opleiding tot medewerker logistiek is beroepsgericht. Dat wil zeggen dat je niet alleen in de schoolbanken zit, maar juist ook vaardigheden leert door op verschillende plekken bij Tata Steel stage te lopen en te werken aan praktijkopdrachten.
Transport en Logistiek mboRijnland.
Dan is de opleiding Logistiek medewerker heel geschikt voor je. Ben je een doener én een leider? Kijk dan eens naar de opleiding Logistiek teamleider. Als je de opleiding hebt gevonden die jij graag wilt gaan doen, meld je dan online aan.
Opleiding Transport Logistiek Cursussen Transport Logistiek NHA.
077 30 67 000. Wereldwijd is de Benelux een grote speler op het gebied van transport en logistiek. Met twee wereldhavens en grote luchthaven is het een dynamische wereld waarin veel expertise nodig is om boel draaiende te houden. Wil je een rol spelen in transport en logistiek?
logistiek medewerker mbo-opleiding Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
In een functie zoals logistiek medewerker is het vooral van belang dat je nauwkeurig en veilig werkt. Tijdens de opleiding specialiseer je jezelf door het kiezen voor twee keuzedelen: Duurzaamheid in het Beroep, Ondernemend Gedrag of Engels in het Beroep.
Logistiek Teamleider ROC Horizon College.
Klik hier voor de Studie in Cijfers voor deze opleiding. Heerhugowaard: De heer B. 072 547 64 76 B.D.Weldring@horizoncollege.nl. Purmerend: 0299 45 53 13. Meer opleidingen Handel. Meer opleidingen Transport Logistiek. Stuur opleiding door. Zoek een opleiding. Stel e-Brochure samen.
Transport Logistiek Deltion College.
De opleidingen Transport Logistiek van Deltion maken gebruik van een praktijklokaal waar veel geoefend wordt met bijvoorbeeld opslagmethoden, pakkingproblematiek, planning en productkennis. Daarnaast beschikt Deltion over een simulatorcentrum, waar je in een virtuele omgeving kan oefenen voor je B en/of C-rijbewijs. Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. De opleiding Leerweg / Niveau.
Cursus Logistiek management LOI.
Diploma en vervolgopleiding. Als de opdracht met een voldoende wordt afgesloten, ontvang je het LOI-diploma Logistiek management. Wie verder wil studeren, heeft de keuze uit diverse vervolgopleidingen. Kies bijvoorbeeld voor de HBO-opleidingen Logistiek en Economie of Management. Kijk bij de desbetreffende opleiding voor de vooropleidingseisen.
Opleiding logistiek medewerker bbl Koning Willem I College.
Opleiding logistiek medewerker bbl. Uitvoerende taken Magazijn Sorteren Verzendklaar maken goederen. Beschrijving van de opleiding. Bezoek de afdeling. Wat ga ik leren? Wil jij werken in de logistiek? Kies dan voor de opleiding logistiek medewerker op het Koning Willem I College.
OTL Oldenzaal Opleiding Transport Logistiek.
OPLEIDING BIJ OTL OLDENZAAL. OTL staat voor Opleidingscentrum Transport Logistiek en is gevestigd in Oldenzaal. Binnen OTL werken alle transport en logistieke bedrijven uit Noordoost-Twente samen met het ROC van Twente om jonge mensen tussen de 16 en 18 jaar op te leiden tot Chauffeur wegvervoer of Logistiek medewerker mbo, niveau 2.

Contacteer ons