Zoeken naar logistiek en economie hbo

logistiek en economie hbo
 
Hbo-opleiding Logistics Management bachelor, voltijd Hogeschool Utrecht.
Voorheen Logistiek Economie. Als je bij CoolBlue een nieuwe telefoon bestelt, wil je natuurlijk dat die zo snel mogelijk geleverd wordt. Hoe zorg je dat een webshop goed bevoorraad blijft en pakketjes snel bezorgd worden, zonder dat de steden vol raken met vrachtwagens?
Hbo-opleiding Logistiek en Economie.
U bent hier: Home Opleiding Economie en management Algemeen economisch Hbo-opleiding Logistiek en Economie. Hbo-opleiding Logistiek en Economie. De hbo-opleiding Logistiek en Economie is met ingang van schooljaar 2018-2019 verder gegaan onder de naam Logistics Management. Home Beroep Opleiding Functioneren Carrière Forum.
voltijd bachelor Logistiek Economie Stenden Hogeschool.
Als logistiek manager regel jij de logistieke processen binnen grote en middelgrote organisaties. Je organiseert op een efficiënte wijze goederen, geld, en informatiestromen en hebt het totaaloverzicht van het bedrijf. Tijdens de HBO opleiding Logistiek en Economie aan Stenden Hogeschool leer je alles op het gebied van productie, administratie en over de transport en distributie van goederen.
Logistiek economie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Afgeronde Mbo of Hbo opleiding in logistieke richting en economie, vind je het leuk om continue te schakelen met verschillende een logistiek backoffice medewerker. Voor de Logistieke / Planning afdeling zijn wij per direct op zoek naar Coördineren van de zendingen A tot ZContact onderhouden met klanten en logistiek.
Logistiek en Economie HAN Economie, Management en Recht.
Bij het succesvol afronden van de hbo bachelor opleiding Logistiek en Economie ontvang je een diploma van HAN en mag je de titel Bachelor of Business Administration voeren. Prijsspecificatie opleiding Logistiek en Economie. Wil je meer weten over de kosten van deze opleiding?
Logistieke hbo-opleidingen: waar zitten ze en wat bieden ze?
Logistieke hbo-opleidingen: waar zitten ze en wat bieden ze? Hbo-opleidingen logistiek hebben de afgelopen vijf jaar flink aan populariteit gewonnen Veel scholieren kiezen na hun middelbare school voor een opleiding logistiek economie LE of Logistiek Technische Vervoerskunde LTV. Er zijn tien hogescholen die deze opleidingen aanbieden.
HBO-bachelor Logistiek en Economie LOI.
Ontdek de arbeidsmarkt. HBO Logistiek en Economie is geschikt voor starters en voor mensen die al in de logistiek werken en graag willen doorgroeien naar een hogere functie of verdieping zoeken van hun huidige functie. De logistiek en economie bacheloropleiding van de LOI bereidt voor op een managementfunctie in het middenkader als logistiek of supply chain manager, maar ook bijvoorbeeld voor functies als inkoopmanager, productieplanner, transportmanager, kwaliteitsmanager of distributiemanager.
Starter Hbo Logistiek Economie-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Een afgeronde hbo opleiding Logistiek Economie of een afgeronde wo opleiding; Het bedenken van creatieve logistieke oplossingen; Ervaring is de logistieke branche is een pre; Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren. 25 dagen geleden vacature opslaan meer.
Deeltijdopleiding Logistics Management HBO.
HBO Maritieme Techniek / Scheepsbouwkunde. HBO Verkeer en Logistiek. Doe de gratis loopbaantest. Speciaal voor jou hebben wij een loopbaantest ontwikkeld. De test bevat 6 vragen en je ontvangt daarna meteen een persoonlijk adviesrapport in je mailbox. Doe de test! De opleiding Logistiek en Economie betaat niet meer. Nog niet zo lang geleden was de naam van Logistics Management nog Logistiek en Economie.
Hbo-bachelor Logistics Management Logistiek en Economie Voltijd Windesheim.
Meelopen of proefstuderen. Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Starten in februari. Werk en Studie. Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Wat kan Windesheim je bieden. Hulp bij loopbaan en studiekeuze. Studeren bij Windesheim. Studeren met een functiebeperking. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven voor een bacheloropleiding. Inschrijven post-hbo en cursus. Inschrijven voor een masteropleiding. Starten in februari. Bewegen en Sport. Gezondheid en Welzijn. Bedrijven en Instellingen. Opleidingen op Maat. Bewegen en Sport. Gezondheid en Welzijn. Marketing, Communicatie en Media. Stage en Praktijk. Entrepreneurs in Residence. Fieldlab Industrial Robotics. Centres of Expertise. Windesheim als werkgever. Introductie nieuwe medewerkers. Wie zoeken we. Maak kennis met onze medewerkers. Maak kennis met onze recruiters. Economie, Management en Recht. Logistics Management Logistiek en Economie.
HBO Logistics Management.
Kort geleden was de naam van Logistics Management op alle hogescholen nog Logistiek en Economie. Niet alle hogescholen zijn van deze wijziging op de hoogte gesteld en hierdoor blijft Logistiek en Economie voorlopig ook nog onderdeel uitmaken van het opleidingenlandschap. Wat kun je worden met hbo Logistics Management?

Contacteer ons