Resultaten voor logistiek management

logistiek management
 
Logistics Engineering HZ University of Applied Sciences.
In het eerste jaar maak je kennis met de basis van logistiek. Je verdiept je in de logistieke branche en krijgt een goed beeld van je toekomstige werk. Je gaat aan de slag met onderwerpen zoals internationale logistiek, financieel management en evenementen logistiek.
Logistiek manager vacatures Jobbird.
Zij groeien nog steeds en willen aan de klant optimale service bieden.OmschrijvingEerste lijn. Manager / Hoofd Logistiek fulltime Manager / Hoofd Logistiek fulltime. Als Hoofd Logistiek / Logistiek Manager ben jij direct voor 10 mensen verantwoordelijk en indirect 100 man.
Logistics Management voltijd Venlo Fontys.
Contact en locaties. Logistics Management voltijd. In het kort. Jeans, smartphones, autos, groenten; achter elk product staat een uitdagende supply chain. Efficiënt transport per vliegtuig, trein, vrachtwagen of schip zorgt ervoor dat producten op tijd aankomen bij de klant. Door magazijnen slim in te delen en productieprocessen te verbeteren worden kosten bespaard. Logistiek is een belangrijk vakgebied in de regio Venlo waarin veel vraag is naar hoogopgeleide werknemers.
Logistiek Management DOC Opleiding Training.
Opleiding / Training /. Logistiek management is de verzamelnaam voor inkoop, productie en distributielogistiek. Eventueel aangevuld met ICT omdat dit steeds belangrijker wordt binnen de logistieke processen. Feitelijk kan logistiek niet meer zonder. De opleiding Logistiek Management is op HBO niveau.
Opleiding Logistiek management.
De opleiding Logistiek Management is er op elk niveau. De basisopleiding Logistiek Management 1 is voor jou interessant als je weinig ervaring hebt in de logistiek. Heb je al wat jaren ervaring in de logistiek, dan kan de vakopleiding Logistiek Management 2 een goed instappunt zijn op de weg naar het markterkende post-hbo-diploma Logistiek Management.
Logistics Management Bachelor voltijd NHL Stenden.
Algemene economie en bedrijfseconomie, disaster relief management, management en ethiek, HRM, internationaal recht, inkoop, sustainable logistics, AO en ERP, E-logistics, internationale logistiek, supply chain management, trade and globalization. Onderzoek, mondelinge communicatie, ICT, DBE, intercultureel, duurzaamheid, beheersing talen, data-analyse. Stage en praktijk.
Mbo-opleiding Manager transport en logistiek STC mbo college.
Als manager transport en logistiek heb je een verantwoordelijke en afwisselende baan. Je werkt bijvoorbeeld bij een vervoersbedrijf, transportonderneming of een logistiek bedrijf. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het regelen van praktische zaken rondom ontvangst, opslag en vervoer van goederen. Daarbij hoort het afstemmen van de voorraad op de behoefte niet teveel en zeker niet te weinig en het efficiënt inzetten van vrachtwagens. Je bent het aanspreekpunt voor planners, logistieke medewerkers en vrachtwagenchauffeurs. Ook heb je met het management contact over de logistieke processen.
Logistiek Manager banen Michael Page.
3pl / 4pl Management 1 Apply 3pl / 4pl Management filter. Transport / Distribution Management 1 Apply Transport / Distribution Management filter. Sales 1 Apply Sales filter. Operational Sales 1 Apply Operational Sales filter. Transport Distribution 3 Apply Transport Distribution filter. Permanent 3 Apply Permanent filter. Sorteer op Relevantie. Warehouse Distribution Manager. Voor mijn klant in Zaltbommel zoek ik een Warehouse Distribution Manager. Genoeg mogelijkheden om te bouwen. Vacature opslaan Baan bekijken. International Business Development Manager, Logistiek.
Collegereeks Logistiek Management.
De investering voor de collegereeks Logistiek Management is 1.995 exclusief btw, inclusief collegemateriaal, koffie/thee en maaltijden. De factuur ontvang je van onze samenwerkingspartner Logistiek Academy. Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.
Logistiek manager vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Jij bent in de functie van Logistiek Manager een gestructureerd persoon leren en mee te groeien met het bedrijf; Ervaring met Retail Logistiek zelfstandige houding en beschikt verder over: HBO diploma, richting logistiek In de rol van Logistiek Manager ben je verantwoordelijk voor alle logistieke Als globaal hoofd van de logistiek werk je samen met collegas uit verschillende bestaan onder andere uit: Het efficiënt toewijzen van het logistieke.
Salaris voor Logistiek manager Glassdoor.nl.
Hoeveel verdient een Logistiek manager? Het landelijke gemiddelde salaris voor een Logistiek manager in Nederland is 67.291. Filter op locatie voor Logistiek manager salarissen in uw regio. Schattingen voor salarissen zijn gebaseerd op 31 salarissen die anoniem op Glassdoor geplaatst zijn door werknemers die werkzaam zijn als Logistiek manager.

Contacteer ons