Resultaten voor juridisch medewerker opleiding

juridisch medewerker opleiding
 
Juridisch Administratief Medewerker BOL niveau 4 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Klacht of suggestie over aanmelding of intake. Economie en administratie. Juridisch Administratief Medewerker. Toegevoegd aan je favorieten. Juridisch Administratief Medewerker is toegevoegd aan je favorieten. Toevoegen aan favorieten. Na de opleiding. Keuzehulp Open dagen. Studie in Cijfers. Juridisch Administratief Medewerker.
Associate degree Juridisch medewerker deeltijd HAN.nl.
Met de specialisatie Juridisch adviseur MKB en consument kun je op mbo niveau aan de slag als bijvoorbeeld: juridisch adviseur MBK en consument, juridisch loket medewerker, juridisch medewerker civiele praktijk, medewerker adviesdesk, medewerker incasso, juridisch secretaresse. De specialisatie Juridisch medewerker decentrale overheid leidt op tot mbo functies als: juridisch medewerker bij de decentrale overheid, beslisser uitkeringen, juridisch administratief medewerker gemeente. Levenlanglerenkrediet: renteloze studielening. De 4-jarige bacheloropleiding HBO-Rechten deeltijd volgen? De opleiding HBO-Rechten deeltijd bij HAN Deeltijdstudies leid je op tot hbo-jurist, die ingezet kan worden op de rechtsgebieden privaatrecht, publiekrecht en strafrecht.
Juridisch Administratief Dienstverlener Drenthe College.
Je bekijkt nu de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener. Bekijk andere opleidingen in de wereld Business College niv. Financieel Administratief Medewerker. Juridisch Administratief Dienstverlener. Leidinggevende Leisure Hospitality. Leidinggevende Travel Hospitality. Medewerker Human Resource Management HRM. Medewerker Marketing en Communicatie. Ondernemer Retail/Manager Automotive.
Sociaal-Juridische Dienstverlening Hogeschool Saxion.
Samen met je cliƫnt kijk je wat er moet gebeuren om een vraag op te lossen. Je adviseert, bemiddelt, voert wet en regelgeving uit en neemt besluiten over een breed scala aan rechtsgebieden. Het sociale, het juridische en het zoekgedeelte komen allemaal samen in deze opleiding. Lisanne Barmentloo student Sociaal Juridische Dienstverlening.
Beroepsopleidingen ROC Horizon College.
Je kunt ook werkzaam zijn in de rechtsdienstverlening ter ondersteuning van het notariaat, van de deurwaarderspraktijk, de advocatuur of van bedrijfsjuristen, alsmede bij de Kamer van Koophandel, de makelaardij of het verzekeringswezen. 3 jaar 4800 uur studiebelasting. Augustus februari bij voldoende aanmeldingen. Zoek een opleiding.
Hbo-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening SJD bachelor, voltijd Hogeschool Utrecht.
Ik heb altijd geroepen dat ik met mensen wil werken. Deze opleiding is naast sociaal ook juridisch, waar ook mijn interesse ligt. De afwisseling tussen sociaal en recht is uitdagend. Om de opleiding goed te kunnen volgen, moet je praktisch ingesteld zijn.
Mbo opleiding Juridisch-administratief dienstverlener Rijn IJssel.
Wij willen je graag ontvangen bij onze opleiding. Het is van belang dat je een goed beeld hebt van het beroep en gemotiveerd bent om deze opleiding te doen. Het is aan te raden om een van onze open dagen te bezoeken om antwoord te krijgen op je vragen. Wij juichen het toe als ouders betrokken zijn bij de studiekeuze van hun zoon/dochter en gaan ook graag in gesprek over ons onderwijs. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is gewenst. Wat je verder nog wilt weten. Je moet voor dit werk administratief en juridisch vaardig zijn.
mbo opleiding juridisch medewerker Regio College.
Kun je goed omgaan met sociale media en hou je van afwisseling in je werk? Dan is een opleiding tot juridisch medewerker misschien iets voor jou. Kun je systematisch en analytisch denken en heb je een sterk rechtvaardigheidsgevoel? Dan is een juridisch beroep iets voor jou!
Opleiding Juridisch administratief dienstverlener BOL N4 MBO Amersfoort.
Na jouw opleiding kun je op veel plekken werken. Bijvoorbeeld bij een advocatenkantoor, een makelaar of als medewerker personeelszaken. Of bij de gemeente, de rechtbank of een deurwaarder. Je controleert of mensen zich aan afspraken, wetten en regels houden. Je verzamelt informatie, je schrijft en typt brieven en andere teksten. Je zorgt ervoor dat brieven en bestanden op tijd af zijn. En dat juridische procedures goed gevolgd worden. Ook geef je advies. Informatie die geheim moet blijven geef je niet aan anderen. Zo ziet jouw opleiding eruit. Bij de opleiding Juridisch administratief dienstverlener ga je leren en werken stage.
Juridisch-Administratief Dienstverlener ROC van Amsterdam.
Dan is de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener een goede start. Na je opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een gemeente, het UWV, Openbaar Ministerie of bij rechtbanken. Daar beoordeel je bijvoorbeeld of iemand recht heeft op een uitkering.
Juridisch-administratief dienstverlener niveau 4 Groningen Alfa-college. Alfa-college. Alfa-college.
Dan is werken als juridisch-administratief dienstverlener mogelijk iets voor jou! De opleiding bestaat uit een basisdeel, profieldelen en keuzedelen. Juridisch-administratief dienstverlener is een driejarige opleiding waarbij je het eerste jaar dezelfde vakken volgt als de opleiding Medewerker HRM. Daarna kies je definitief.

Contacteer ons