Resultaten voor opleiding verloskundige

opleiding verloskundige
 
Verloskunde voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Wat je moet weten over Verloskunde. Deze opleiding kun je volgen in Groningen en Amsterdam. Het is een mooie, maar zware opleiding, waarbij je veel verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Verloskunde biedt een verdiepingsmodule, waardoor je in vijf jaar een master kunt behalen.
Hbo-opleiding Verloskunde.
zelfstandig verloskundige in een eigen groepspraktijk. verloskundige in dienstverband in een praktijk, gezondheidscentrum of opleiding in de eerste lijn. waarnemer in de praktijk van een collega, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. verloskundige in dienstverband in een ziekenhuis in de tweede lijn.
POET.
Door gezamenlijke training van verloskundigen en ambulanceverpleegkundigen wordt begrip gekweekt en leren beide beroepsgroepen van elkaars expertise. De cursus is sinds januari 2012 ingebed in het 4e leerjaar van de Opleiding tot Verloskundige en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Verloskunde Academies, alsmede de Academie voor Ambulance Zorg AvA.
Verloskundigen in Opleiding Verloskundige in Amsterdam.
Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Wij vragen de verloskundige in opleiding om zich op deze pagina aan je voor te stellen. Op dit moment is er nog geen verloskundige in opleiding die bij ons stage loopt.
Zelf verloskundige? midwives4mothers.
Als je verloskundige bent, weet jij als geen ander hoe het is om de verantwoordelijkheid voor twee levens te voelen. Als je in Nederland werkt, weet je je daarbij gesteund. Door een goed werkend gezondheidszorgsysteem. Door vier jaar gedegen opleiding.
Voltijd bachelor opleiding Verloskunde Hogeschool Rotterdam. Combined Shape. Payoff.
De opleiding is opgebouwd rond de taakgebieden van de verloskundige zorg: reproductieve zorg, organisatie en wetenschappelijke onderbouwing van de zorg en professionalisering zowel individueel als van het beroep. In alle onderwijsperioden wordt aandacht besteed aan de wetenschappelijke onderbouwing en de organisatie van de verloskundige zorg en jouw professionele ontwikkeling.
Home.
Als verloskundige ben je een zelfstandige medische professional. Wil jij jezelf ontwikkelen tot een toekomstgerichte verloskundige? Dan is de European Master in Midwifery Science iets voor jou! Een uitgebreid en gevarieerd aanbod van cursussen. Op maat en op uw eigen locatie. Lectoraat Midwifery Science. Onderzoek dat bijdraagt aan evidence-based verloskunde en de positionering van de verloskundige in de geboortezorg. Bacheloropleiding Opleiding verloskunde.
Opleiding verloskundige vacatures NationaleVacaturebank.nl.
10 vacatures gevonden. Online zoeken naar verloskundige vacatures, banen en werk in de functiegroep opleiding. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Verloskundigen in opleiding: Verloskundigenpraktijk Kaag Braassem.
Mijn naam is Angela Bik en de komende periode loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Kaag Braassem. Ik ben verloskundige in opleiding aan Hogeschool Rotterdam en deze stage is bedoeld om met de verloskundige mee te kijken hoe dit mooie vak in de praktijk wordt toegepast.
Praktijkassistentes Verloskundigenpraktijk De Lekbrug.
In 1979 ben ik begonnen met de opleiding voor kraamverzorgster, dit heb ik met veel plezier gedaan. Daar pluk ik nu de vruchten van om mensen advies te kunnen geven. Inspiratie krijg ik door mens, dier en natuur, wat een prachtig combinatie is met het werk. Inge van Dorp. Sinds 2011 ben ik werkzaam als praktijkassistente. Na vele omzwervingen ben ik sinds 2011 weer terug in mijn oude beroepsgroep, maar nu als praktijkassistente bij de Lekbrug. Als spil voor zowel de verloskundige en zijdelings ook voor de zwangeren.
Verloskundigen in opleiding Verloskundige Arnhem PUUR vroedvrouwen.
Afhankelijk van welk studiejaar de studente is met de opleiding, des te meer handelingen ze onder onze supervisie zal verrichten. Als je het niet prettig vindt dat een verloskundige in opleiding aanwezig is, dan kun je dit uiteraard altijd aangeven.

Contacteer ons