Zoeken naar ict opleiding

ict opleiding
 
ICT NCOI Opleidingen en Trainingen.
Met de opleiding MBO Medewerker Beheer ICT niveau 3 houdt u het informatiesysteem draaiende en up-to-date, onder andere door leiding te geven aan een team van ICT-medewerkers. Heeft u vanuit uw achtergrond of werkplek nog geen kennis van IT? Dan is het aan te raden eerst de basisopleiding informatica te doen.
Opleidingen ICT LOI.
De ICT-opleidingen van de LOI zijn een goede keuze voor wie door wil groeien in de ICT, maar zeker ook voor iedereen die zich wil laten omscholen naar de ICT. Waar ligt jouw ambitie? Kies hieronder je interessegebied, trending topic of certificering. Agile scrum develops. Kies je opleiding.
Noorderpoort Techniek en ICT.
We zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 10.00 15.00 uur. Opleidingen techniek en ict. Medewerker ICT Niveau 2. Bekijk BOL voltijd opleiding Er is geen BBL variant. Medewerker beheer ICT Niveau 3. Bekijk BOL voltijd opleiding Er is geen BBL variant.
ICT Veiligheid Vakmanschap.
Deze opleiding duurt 30-36 maanden en bereidt je voor op de functie van onderofficier. De toelatingseis voor de opleiding is een VMBO-diploma. Na de opleiding. Mocht je na de opleiding toch buiten Defensie aan de slag willen, dan biedt deze vakrichting een mooie basis voor een ICT-functie in het bedrijfsleven. VeVa ICT by Joost.
Beroepsopleidingen ROC Horizon College.
3 jaar 4800 uur studiebelasting. Augustus en februari bij voldoende aanmeldingen. ICT en Mediabeheer. Je leert informatie en mediasystemen ontwikkelen, implementeren en beheren. In het laatste half jaar van je opleiding specialiseer je je in één van de volgende profielen.:
ICT Academie MBO Utrecht.
De ICT Academie is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt mbo-opleidingen in de richting van programmeren en ICT en mediabeheer. Over de ICT Academie. Op deze academie leer je hoe je ICT-systemen, computers en netwerken beheert of hoe je applicaties, media of games ontwikkelt. Je hebt ervaring met programmeren of wil dit graag leren. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met het technisch realiseren van gems, het programmeren van websites of het ontwikkelen van softwareproducten voor kantoor en industriële automatisering.
Mbo ICT opleiding Regio College.
Medewerker beheer ICT 3 BOL Netwerk en mediabeheerder 4 BOL Applicatie en mediaontwikkelaar 4 BOL ICT-beheerder 4 BOL/BBL. Shariff Sultan over de opleiding ICT beheerder niveau 4. Bij" de opleiding ICT beheerder niveau 4 krijg je meer. Geey Burger over de opleiding ICT beheerder.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Jij hebt gevoel voor cijfers en vindt het leuk om bedrijfsgegevens voor je klant uit te zoeken en hierover te rapporteren en te adviseren. De opleiding Accountancy in Den Bosch is dan perfect voor jou. Accountancy Associate degree voltijd Roosendaal.
Techniek, technologie, Lab en ICT Mbo Rotterdam en regio Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Om dat aanbod te bekijken kun je terecht op de website www.techniekcollegerotterdam.nl. Ben je op zoek naar een cursus of mbo-opleiding voor de richtingen Techniek, Technologie, Laboratorium en ICT en kun je deze niet meer vinden op deze website? Zadkine en Albeda hebben al hun techniekopleidingen samengevoegd tot één, overzichtelijk aanbod. Om dat aanbod te bekijken kun je terecht op de website https//www.techniekcollegerotterdam.nl.: Je vindt er alle actuele informatie, de locaties, wat het kost en wat je met de opleiding kunt, en natuurlijk kun je je op deze website direct aanmelden.
ICT Deltion College.
Je schrijft je in op workshops en lessen en werkt samen in projecten. Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. De opleiding Leerweg / Niveau. bol, bbl niveau 2. Medewerker Beheer ICT. bol, bbl niveau 3.
ICT-beheerder niveau 4 Hardenberg Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Je loopt stage bij een erkend leerbedrijf in de ICT of ICT-dienstverlening. Je ondersteunt in het beheer van informatiesystemen en netwerken. Ook help je gebruikers van informatiesystemen. Voor deze opleiding heb je één van de volgende diplomas of bewijzen nodig.:

Contacteer ons